Promo / BusinessAcademy za svoj rođendan poklanja do 34 posto popusta+bonus paket

10. 09. 2018. u 15:51:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Iako za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, BusinessAcademy je odlučila da svoju proslavu organizira malo drukčije.

U rođendanskoj sedmici BusinessAcademy poklanja do 34 posto popusta na cijenu upisa za svaki smjer, a svi koji se prijave do 16. septembra dobijaju i poseban BONUS – besplatan kurs web dizajna u trajanju od šest mjeseci i paket cjeloživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite s usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što prije rezervišite svoje mjesto. Više informacija o tome kako preuzeti poklon BusinessAcademy možete saznati putem ovog linka.

Najefikasniji put do konkretnih poslovnih znanja koja možete odmah naplatiti
Školovanje na BusinessAcademy namijenjeno je svima koji žele steći praktična znanja i vještine potrebne za profitabilnu i uspješnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu izabrati neki od trinaest programa, koji su podijeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru preduzetništva, poslovne administracije, menadžmenta, marketinga i prodaje, finansija ili upravljanja projektima.

Program BusinessAcademy ovlašten je od Odjeljenja za međunarodne ispite
prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču certifikate koji im osiguravaju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada – najbolji su pokazatelj da je za 12 mjeseci moguće promijeniti karijeru.

RS_BA_rodjendan2.jpg - undefined

Foto: Business Academy

BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mjesečni kurs web dizajna za sve koji se prijave do 16. septembra

Za uspješnu karijeru važno je i da uvijek imate svježa i savremena znanja. Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mjesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolirata web sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put kada imate potrebu da nadogradite svoje kompetencije, možete da upišete kurs iz oblasti koja vas zanima i steknete konkretna znanja koja su vam potrebna. Na taj način, dobijate doživotno školovanje vrijedno više desetina hiljada eura po cijeni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsjećamo, rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 16. septembra. Ukoliko i vi želite da sljedeće godine započnete uspješnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak.

Iskoristite fantastičan popust na cijenu upisa i po najpovoljnijim uvjetima steknite tražena praktična znanja. Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i osigurajte sebi uspješnu budućnost.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA