Rođendan/ BusinessAcademy vam poklanja do 30% popusta i bonus paket za vrhunsko školovanje

14. 09. 2021. u 17:09:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Jedna od najcjenjenijih poslovnih škola u regionu i ove godine svoj rođendan obilježava na drugačiji način.

U rođendanskoj nedjelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cijenu upisa, a svi koji se prijave do 19. septembra dobijaju i poseban BONUS paket – IT vještine i besplatno cjeloživotno školovanje, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.
 
Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlaštenim cijenama je ograničen. Zato požurite i obezbijedite svoje mjesto što prije. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDJE. 

Dobitna kombinacija za odlično plaćen posao – poslovna znanja i najtraženije IT vještine

Za uspješnu karijeru važno je i da uvijek imate svježa i savremena znanja i da pratite potrebe na tržištu rada. Nije više dovoljno samo znanje iz svijeta biznisa, na tržištu su sada najcjenjeniji radnici koji posjeduju IT vještine i dobro se snalaze u digitalnom svijetu. Pandemija je u prvi plan izbacila IT rješenja u poslovanju, neka radna mjesta se ukidaju i potpuno zamjenjuju tehnologijom. Neophodno je da idete u korak sa vremenom. 

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mjesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal. Čekaju vas i kursevi namijenjeni radu na računaru jer su te vještine preduslov za dobro zaposlenje. 

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put u budućnosti kada imate potrebu da nadogradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali, možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna.

Neograničen broj puta. Neograničen broj godina. Na taj način dobijate doživotno školovanje vrijedno više desetina hiljada eura po cijeni jednogodišnjeg programa.

Steknite znanja i vještine najuspješnijih poslovnih ljudi današnjice

Školovanje na BusinessAcademy namijenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i vještine potrebne za profitabilnu i uspješnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, koji su podijeljeni u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru. 

Odaberite da li želite da steknete znanja i vještine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, promet nekretnina. Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu. 

Program BusinessAcademy ovlašten je od Odjeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču certifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. 

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada najbolji su pokazatelj da je za 12 mjeseci moguće promijeniti karijeru.

„Prezadovoljan sam cjelokupnim školovanjem. Preporučio bih svima BusinessAcademy, posebno Cambridge poslovni program. Profesori daju realne primjere kako možete nešto primijeniti u praksi. Sa zadovoljstvom mogu reći da sam trenutni posao menadžera prodaje i marketinga medijske grupacije „Oslobođenje” dobio isključivo zahvaljujući školovanju na BusinessAcademy”, podijelio je Dino Ražanica svoje iskustvo sa BusinessAcademy. 

Preuzmite svoj poklon za uspješnu karijeru u svijetu biznisa

Podsjećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 19. septembra. Ukoliko i vi želite da sljedeće godine započnete uspješnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cijenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.
Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbijedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA