Besplatan kurs računara na ITAcademy za sve sa 50+ godina

Radiosarajevo.ba
Besplatan kurs računara na ITAcademy za sve sa 50+ godina
Foto: ITAcademy / Besplatan kurs računara na ITAcademy za sve sa 50+ godina
Nikad nije kasno da se nauče nove vještine koje mogu da vam unaprijede život.

Ukoliko imate preko 50 godina, sigurno ste se našli u situaciji u kojoj vam je traženo poznavanje rada na računaru.

I dok bi nekome nova znanja pomogla u poslu, neko jednostavno želi da savlada nove tehnologije i lakše komunicira sa svojim najdražima. Upravo iz ovih razloga, kompanija LINK group organizuje jednomjesečni kurs za osobe zrelije dobi.

Kurs korišćenja računara i interneta, koji počinje 20. septembra i trajat će mjesec dana, održaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Ovaj jedinstveni kurs možete pratiti potpuno besplatno ukoliko imate 50+ godina.

Važno je napomenuti da za prisustvovanje kursu nije potrebno nikakvo prethodno znanje rada na kompjuteru. Prijavite se putem ovog linka ili broja telefona 033 788 525, ali požurite, jer je broj mjesta ograničen.

Nikad nije kasno da steknete nova znanja

Starije generacije se nalaze u problemu kada treba da konkurišu za poslove jer se u velikom broju slučajeva traži poznavanje rada na računaru. Za mnoge je to nepremostiva prepreka iako je riječ o problemu koji je rješiv.

Kompanija LINK group je iz tog razloga odlučila da pomogne našim cijenjenim sugrađanima da postanu konkurentniji na tržištu rada, ali i da podignu kvalitet svog života korišćenjem novih tehnologija. Kurs će voditi iskusni IT stručnjak i predavač Ajdin Mašnić.

Sjajna vijest je što nije neophodno nikakvo prethodno znanje da bi se prisustvovalo kursu. Dovoljno je samo da imate želju da naučite nešto novo. Odvojte vrijeme za sebe i pokažite svima da nikad nije kasno da se nauči nešto novo.

Prijavite se putem ovog linka već danas i savladajte nove tehnologije.

Šta ćete saznati?

Tokom kursa naučićete više o radu na računaru, internetu i svim pojedinostima koje će vam pomoći da lakše savladate nove tehnologije. Nakon kursa znaćete više o oblasti računara i interneta kao što su:

  • Windows,
  • Open Office,
  • Facebook,
  • Instagram,
  • Skype.

Prijavite se i naučite više o kompjuterima – besplatno!

Broj mjesta za besplatan kurs računara u Sarajevu je ograničen! Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da zakoračite u svijet savremenih tehnologija. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme.

Podsjećamo vas da vam nije potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa. Prijavite se klikom na ovaj link ili putem telefona na 033 788 525 i pratite kurs besplatno.

Ne propustite jedinstvenu šansu koju vam pruža LINK group i besplatno naučite sve što vam je potrebno o računarima i internetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije