Zsa Zsa Gabor ponovno u bolnici

Radiosarajevo.ba
Zsa Zsa Gabor ponovno u bolnici

Zsa Zsa Gabor ponovo je završila u bolnici zbog loše cirkulacije krvi u njenoj lijevoj nozi. Sedam tjedana nakon što joj je desna noga djelomično amputirana kako bi se spriječilo širenje gangrene, glumica je ponovo morala na hitnu.
 
 Njen liječnik primijetio je problem u protoku krvi tijekom redovitog, tjednog pregleda te je završila u bolnici, no tu nije kraj njenim nevoljama. Prošlog je vikenda opljačkana vila na Bel Airu u kojoj živi sa svojim suprugom, princom Fredericom Von Anhaltom.
 
 Provalnici su uzeli umjetnine i kamere u vrijednosti od 100.000 dolara. "Moja supruga bila je jako uzrujana zbog skulptura. Plakala je", izjavio je princ Frederic za L.A. Now.
 
 Gabor je djelomično paralizirana od prometne nesreće u 2002. godini, a pretrpjela je moždani udar u 2005. "Ovo je bio dug, težak put od 2002. kada je ostala paralizirala. Od tada više nije mogla hodati i njeno je zdravlje išlo samo na gore", rekao je glumičin glasnogovornik John Blanchette.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije