Zagrebački stand up komičar ili nešto više od toga... Show 'Nos za štos' Tihomira Paravine

Radiosarajevo.ba
Zagrebački stand up komičar ili nešto više od toga... Show 'Nos za štos' Tihomira Paravine

Sarajevski klub Monument će sljedećeg ponedjeljka premijerno ugostiti zagrebačkog stand up komičara Tihomira Paravinu i njegov jednoiposatni show pod nazivom Nos za štos.

Psihomir, to je nadimak koji ovaj komičar ima među svojim kolegama i kod publike koju oni, koji prate stand up komediju, ne smatraju njegovim obožavateljima, već njegovim - sljedbenicima! Prema mnogima je Tihomir Paravina regionalni stand up komičar s najoriginalnijim pristupom u nasmijavanju publike.

U svom glazbeno-štosnom show programu on, kako kaže, "objašnjava svoje fore, za razliku od mađioničara koji nikad neće otkriti u čemu je trik" i "najradije bi nastupao okrenut kontra od publike kao dirigent, ali onda bi mu se smijali iza leđa". Red štosa, red očajno izvedene muzike (jer ne zna note), red filozofije, pa opet štos, pa opet muzika, pa psihologija... 

Vješta komunikacija s publikom i mikrofonom, karakterističan humor čine ovaj show prepoznatljivim. Osim njuha za štoseve ima i sluha za ritam pa tijekom nastupa izvodi glazbene točke i kao pravi pijanist daltonist svira crno-bijele tipke na klavijaturi. On ne odustaje i tako već godinama.


Program u ponedjeljak 9. novembra počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i na redakcija@radiosarajevo.ba - email Radiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, medijskih pokrovitelja cijele sezone Komedije s nogu.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije