Vrijeme sutra: Ne zaboravite kišobrane

Radiosarajevo.ba
Vrijeme sutra: Ne zaboravite kišobrane

Sutra se u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, tokom dana mjestimično sa kišom u južnim i zapadnim područjima, a do kraja dana i u ostalim djelovima. Nešto više padavina očekuje se na jugu.

Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Vjetar slab do umjeren južnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 13, a najviša dnevna od 5 do 12, na jugu do 16 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme, krajem dana se očekuje i kiša. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 2 stepena, Prijedor 5, Kupres 6, Banja Luka, Ivan-sedlo i Sokolac 8, Sanski Most i Zenica 9, Sarajevo, Doboj i Mostar 10, Drvar, Livno i Zvornik 11, Bijeljina 12, Bugojno, Gradačac, Trebinje, Stolac i Čapljina 13, Bihać i Jajce 14, Tuzla 15, Neum 16, Srebrenica 18 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije