Vernesina dokumentacija u Tursku odlazi 5. marta

Radiosarajevo.ba
Vernesina dokumentacija u Tursku odlazi 5. marta


Vernesa Osmanbegović, lijepa zeničanka koja vodi borbu protiv teške bolesti krvnih sudova u predjelu vratne kičme, osjeća se bolje i predstoji joj terapija u banji.

Pomozimo Vernesi da konačno prohoda

Naš portal je kontaktirao njenu majku Muneveru Osmanbegović koja nam je rekla kako nije zadovoljna tokom akcije, ali kako se nada boljim danima za njenu kćerku i cijelu porodicu.

"Do sada je prikupljena 21.000 KM, a njoj su potrebne 63.000, pa baš i nismo zadovoljni akcijom. Neki dan je radila magnetnu kontrolu na kojoj je bilo sve uredu. Mi inače živimo kao podstanari i ja sam jedina zaposlena u porodici, ali ako Bog da, kad stane na noge bit će svega."

Munevera je iznijela detalje o predstojećim tretmanima koje će proći njena kćerka.

"Ja njenu dokumentaciju šaljem 5. marta u Tursku pa ćemo čuti njihovo mišljenje. Njen doktor u Tuzli nam je preporučio  da to uradimo, jer je njegovo mišljenje da bi se još jednom operacijom njeno stanje moglo poboljšati."

Munevera se zahvalila svima koji su učestvovali u akciji: "Lakše je podnositi neke stvari kada znate da ima ljudi koji misle na vas."

Poželimo Vernesi da se što prije oporavi i stane na svoje noge, jer zdrav čovjek ima više želja, a bolestan samo jednu. Pomozimo Vernesi da konačno prohoda

Raiffeisen Bank
Žiroračun banke: 1610550000000032
Broj štednog računa: 09550183086 (na ime Vernesa Osmanbegović)
Devizni račun: 195509269-5
IBAN: BA391612550002147415
SWIFT: RZBABA2S (na ime Munevera Osmanbegović)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije