Veliki brat u akciji za Tijanu Ognjanović

Radiosarajevo.ba
Veliki brat u akciji za Tijanu Ognjanović


Humanitarnu akciju za pomoć osmogodišnjoj djevojčici Tijani Ognjanović da dobije novo srce podržale su i televizija B92 i produkcijska kuća Emotion, koji stoje iza reality showa Veliki brat.

Njihovim naporima, večeras će biti organizovano vanredno izbacivanje još jednog ukućanina iz kuće Velikog brata, pri čemu će sav prihod od glasanja biti preusmjeren na račun malene Tijane.

Akciju za Tijanu Ognjanović, koja treba otputovati u Houston na transplantaciju srca, proteklih su dana podržali Sergej Trifunović, Feđa Štukan, Novak Đoković, fudbalska reprezentacija Crne Gore i brojni drugi humani pojedinci, institucije i javne ličnosti.

Cijena operacije smanjena

Prema posljednjim informacijama koje donosi B92, dječija bolnica u Texasu smanjila je cijenu operacije sa početnih milion dolara za čak 30 posto. Još jedan ustupak bolnice je taj da će mala Tijana moći početi sa pripremama za operaciju čim bolnici bude uplaćen depozit, za koji porodici nedostaje oko 39.000 eura.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije