Van Gogh objavio live verziju spota za pjesmu 'Anđele, moj brate' (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Van Gogh objavio live verziju spota za pjesmu 'Anđele, moj brate' (VIDEO)

Kultna beogradska grupa Van Gogh, još jedanput je obradovala svoje fanove. Iako zauzeti aktuelnom turnejom Licem u lice, u okviru koje idu u susret svojoj publici u cijelom regionu, oni vrijedno rade i na novim projektima. 

Ovaj put objavili su novi spot za pjesmu Anđele, moj brate s aktuelnog albuma Neumeren u svemu. Nakon prve verzije spota u kojem glumi legendarni glumac Petar Božović, ovaj put je riječ o live verziji. Kadrovi su snimani na koncertima grupe Van Gogh u beogradskoj Hali sportova krajem decembra 2014. godine. 

Van Gogh se trenutno nalazi na turneji Licem u lice u okviru koje su svirali koncerte i u Tuzli, Banjoj Luci, te u Sarajevu gdje su zatvorili ovogodišnji Sarajevo Beer Festival, a u narednom periodu očekuje ih energična svirka i za mostarsku publiku u okviru Summer Festa (20.6.), u Banjoj Luci (28.6.), a u planu je još jedan susret sa sarajevskom publikom na jesen. 

Do tada, Đule i ekipa vas pozdravljaju i pozivaju da uživate u live verziji pjesme Anđele, moj brate!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije