Užas u Beogradu: Mladić danima čuvao tijelo 28-godišnjakinje u stanu

Radiosarajevo.ba
Užas u Beogradu: Mladić danima čuvao tijelo 28-godišnjakinje u stanu
Foto: Pixsell/Večernji / Jeziv slučaj u Beograd

Nikola Kovačević (30), osumnjičen da je pokušao sakriti tijelo Milice Stanojević (28), koja se najvjerojatnije predozirala i preminula, priveden je na saslušanje u Više javno tužiteljstvo u Beogradu.

Kovačević je uhapšen u četvrtak navečer, nakon što je nađeno tijelo djevojke čiji nestanak su roditelji prijavili 17. oktobra.

Djevojka se, kako se sumnja, predozirala u stanu u Bloku 63, koji koristi Kovačević, piše Večernji.

Tijelo je nađeno u prtljažniku citroena c5, a u vozilu su bila četiri muškarca, osumnjičeni Kovačević i njegovi prijatelji Ivan V., Miloš G. i Dušan D. Tada se klupko nestanka, smrti i skrivanja Miličina tijela počelo odmotavati. Kovačević je u prvom iskazu policiji priznao da se htio riješiti tijela i baciti ga na mjesto gdje ga nitko ne bi našao, ali da Milicu nije ubio već se predozirala.

"Milica je često dolazila kod mene u stan, gdje smo se drogirali te se ona prije nekoliko dana predozirala i preminula", naveo je.

Njega je tada, kako je tvrdio policajcima, uhvatila panika, “bojao se pozvati policiju i Hitnu pomoć”, pa je razmišljao šta uraditi s tijelom. Prema prvobitnoj izjavi Kovačevića, kada se tijelo počelo raspadati i širiti se neugodan miris, pozvao je prijatelje da mu pomognu da se riješi tijela. Odlučili su tijelo staviti u krevet i tako ga iznijeti iz zgrade, međutim, po svemu sudeći, umorili su se pa su krevet ostavili na drugom katu, a tijelo iznijeli u kesi.

Kovačević je naveo da je, da bi imao dokaz da nije ubio Milicu, napravio nekoliko fotografija njenog beživotnoga tijela, i to njezinim mobitelom!

Dok su nosili tijelo, ono se počelo raspadati, pa su se Kovačević i njegovi pomagači uspaničili.

Tragovi krvi ostali su vidljivi u zgradi i dizalu, a muškarcima je pakleni plan propao kada ih je neko od stanara prijavio policiji da “izgleda kao da iznose tijelo iz zgrade”.

Policija je brzo stigla, a u zgradi je pronađena Miličina torba, dokumenti i mobitel s fotografijama njezina tijela koje su napravili! Policija je okupirala cijeli kvart i krenula u potragu.

Tijelo je pronađeno u gepeku Kovačevićeva automobila, a mladići, koji su ga krenuli odvesti na neku zabačenu lokaciju, bili su u vozilu. Ubrzo je uhapšen i Kovačević, piše Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije