Uložite u svoju edukaciju i budućnost! Škola stranih jezika Poliglot pomaže vam na tom putu

Radiosarajevo.ba
Uložite u svoju edukaciju i budućnost! Škola stranih jezika Poliglot pomaže vam na tom putu

Učenje stranih jezika danas je neophodno i predstavlja sastavni dio gotovo svakog segmenta našeg života. Ono predstavlja proces koji vrijedan svakog uloženog truda, vremena ali i novca, a škola za strane jezike Poliglot nudi vam intenzivne kurseve na kojima u samo dvije sedmice možete naučiti njemački jezik.

Poznavanje stranih jezika također je neophodno i u današnjem poslovnom svijetu jer u većini slučajeva vaša sposobnost da govorite neki od stranih jezika može biti presudna za novi posao. 

Povećajte svoje šanse na tržištu rada i budite konkurentniji uz školu stranih jezika Poliglot!

Ovom prilikom, eKupon.ba vam nudi nevjerovatnu ponudu: Intenzivni kurs engleskog jezika platite 75 KM umjesto 150 KM!

Škola za strane jezike i informatiku Poliglot osnovana je u Sarajevu 1940. godine. Prva škola za učenje stranih jezika pojavila se kao potreba društvu i pojedincu za osobnim usavršavanjem. Dugogodišnja tradicija uspjeha na koju je škola ponosna, danas pruža najkvalitetnije i najefikasnije usluge za osobni razvoj.

Naša je misija pružiti polaznicima kvalitetnu nastavu, te postizanje visoke razine samopouzdanja prilikom korištenja stranog jezika i novih izazova u svijetu tehnologije. Hiljade polaznika pohađalo je kurseve Poliglota koje organiziraju za sve dobne skupine.

U školi djeluje visoko motivirana ekipa profesora/profesorica koji redovno posjećuju stručne seminare u našoj domovini i inostranstvu da bi uspješno usavršili i nadopunili svoje znanje.

Kurseve organiziraju iz engleskog i njemačkog jezika, italijanskog, turskog, španskog i francuskog jezika, te kurseve iz informatike. Kurseve iz bosanskog jezika organiziramo za strane državljane.

Programi pohađanja nastave iz jezika i ispiti koji se pohađaju nakon završenog kursa usklađeni su s europskim kriterijima vrednovanja znanja prema zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).

Multimedijalne učionice, savremene i profesionalne metode nastave, odlični tehnički uvjeti, te visoka kvaliteta djelovanja, samo su neki od razloga da se odlučite baš za Poliglot.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije