Uložite u sebe, postanite bogatiji za još jednu vještinu! Naučite engleski ili njemački uz Akademiku

Radiosarajevo.ba
Uložite u sebe, postanite bogatiji za još jednu vještinu! Naučite engleski ili njemački uz Akademiku

Ne propustite ovu priliku jer nikad nije kasno za učenje ili usavršavanje znanja iz nekog od stranih jezika. 

Učenje stranih jezika postaje sve veća potreba u današnjem poslovnom svijetu, ali i izazov koji mnogi žele savladati. Ukoliko tražite novi posao, želite započeti novu karijeru ili se spremate na neko putovanje - znanje barem jednog od stranih jezika je neophodno.

Ovom prilikom, eKupon.ba vam nudi nevjerovatnu ponudu: Platite samo 60 KM umjesto 150 KM za certificirani kurs engleskog ili njemačkog jezika u trajanju od 25 sati.

Akademika (Akademika.ba) je vodeći edukacijski brend na bh. tržištu i članica je Akademika Group (Akademikagroup.net) koja u svom sastavu ima četiri kompanije specijalizirane za usluge u oblasti informacionih tehnologija. U svojoj ponudi imaju preko 200 različitih programa obuke i kurseva za stručno osposobljavanje u oblasti informacionih tehnologija, poslovnih procesa i stranih jezika. Kontinuirano unapređuju programe obuke kako bi se korisnicima pružila najkvalitetnija usluga u skladu sa savremenim standardima obuke u svijetu. Sa tradicijom od preko deset godina izuzetno uspješnog rada, pouzdan smo partner svima koji slijede princip cjeloživotnog učenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije