UKC Tuzla je najbolja medicinska ustanova FBiH: Čestitka ambasadorice Cormack

Fena
UKC Tuzla je najbolja medicinska ustanova FBiH: Čestitka ambasadorice Cormack
/ U srijedu je UKC Tuzla posjetio zamjenik ambasadorice SAD-a u BiH Paul Horowitz (Foto: UKC Tuzla)
Direktoru Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla doc. dr. Nešadu Hotiću danas je pristigla čestitka i podrška za uspješan rad i postignute rezultate od ambasadorice SAD-a u BiH Maureen E. Cormack.

"Čestitam Vam na nedavnom izboru Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla za najbolju medicinsku ustanovu u Federaciji Bosne i Hercegovine od nevladine organizacije 'Kap', a koja je bazirana na nedavno sprovedenim anketama. Tokom prošlogodišnje posjete bila sam veoma zadovoljna kada sam čula za nagrade koje ste dobili zbog izvanredne njege pacijenata. Kako Bosna i Hercegovina radi da unaprijedi zdravstvenu njegu i pristup, ustanove kao što su Univerzitetski klinički centar Tuzla pružaju odličan primjer za sve građane", navela je u čestitki ambasadorica Cormack.

Prema anketi koju je provelo Udruženje za razvoj društva 'Kap' uz podršku ambasade SAD-a u BiH, u okviru projekta 'Moje pravo', Javna zdravstvena Ustanova Univerzitetski klinički centar Tuzla proglašena je za najbolju zdravstvenu ustanovu u Federaciji BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije