Uhapšeni napadači iz tramvaja

Radiosarajevo.ba
Uhapšeni napadači iz tramvaja

Nakon što je u subotu u 20.25 u prostorije Druge Policijske Uprave došao K. R. rođen 1996. godine iz llidže koji je prijavio da ga je nepoznata osoba ubola nožem u tramvaju, policija je uhapsila Dž. M. (1997) i L. M. (1997) zbog nasilničkog ponašanja na štetu K. R.

Unesrećenom maloljetniku jučer je ukazana ljekarska pomoć, saopćeno je it MUP-a.

Isti dan, u Sarajevu je oko 21.30 sati u trolejbusu nepoznata osoba, uz prijetnju nožem je otuđila mobilni telefon od M. R. (1997). O ovome je obaviješten kantonalni Tužilac i policija je uhapsila M. F. (1994) zbog sumnje da je počinio krivično djelo - razbojništvo. 

U subotu oko 12.35 sati u prostorije Policijske uprave Ilidža je došao P.H. iz Sarajeva i prijavio da neko pucao u auto "renault 5" koji je u vlasništvu njegove supruge koji je bio parkiran u ulici Jasen bb, općina Ilidža.  Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba i o ovom događaju je obaviješten kantonalni Tužitelj u Sarajevu, a uviđaj je obavljen od uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo. Službenici policije rade na rasvjetljavanju navedenog događaja.

Sinoć oko 23.00 sati Policijska uprava Ilidža je obaviještena da je u objektu "The pub" na Ilidži nepoznata osoba fizički napala M. M. rođenog 1985. godine koji je zadobio teške povrede. Nakon što mu je ukazana liječnička pomoć, o ovom događaju je obaviješten Kantonalni Tužilac, saopćeno je iz MUP-a KS.

Jučer je iz saobraćaja je isključeno 60 vozača zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, tri osobe zbog nepoloženog vozačkog ispita, tri osobe prije sricanja prava na upravljanje motornim vozilom.

Iz saobraćaja je isključeno pet motornih vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i 10 motornih vozila isključeno-neregistrovano, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije