U srijedu velika humanitarna izložba: Sarajevski fotoreporteri pomažu najugroženijima

Radiosarajevo.ba
U srijedu velika humanitarna izložba: Sarajevski fotoreporteri pomažu najugroženijima
Foto: Radiosarajevo.ba / U srijedu velika humanitarna izložba

Grupa sarajevskih fotoreportera iz nekoliko medija i agencija, među kojima su i naše kolege sa portala Radiosarajevo.ba Dženan Kriještorac i Admir Kuburović, sutra će (srijeda, 12. februara), organizirati humanitarnu izložbu fotografija.

Izložba će se održati u prostorijama JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo u Jelićevoj ulici, a sve je organizirano u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba.

Prema najavi sarajevskih fotoreportera, na humanitarnoj izložbi bit će izložene neke od najljepših njihovih fotografija koji prodajom žele pomoći teško oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini.

Novac od prodatih fotografija bit će uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenja, s obzirom na to da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelima.

Izložba 12. februara - undefined

Foto: Pomozi.ba: Izložba 12. februara

Pored fotografija naših fotoreportera na izložbi će se naći i djela ostalih njihovih kolega iz drugih medija. Tu su još: Davorin Sekulić, Nedim Grabovica, Haris Memija, Didier Torche, Damir Ćumurović, Berjamin Nizić, Kemal Softić, Fuad Fočo, Ivan Šebalj, Samir Saletović, Tarik Saletović, Amer Kajmović, Elvis Barukčić, Harun Muminović, Feđa Krvavac, Edin Hadžihasić, Armin Durgut, Jasmin Brutus, Midhat Poturović.

Izložba će biti otvorena u 19 sati, a organizatori pozivaju sve zaljubljenike u fotografiju da im se pridruže u ovoj humanoj misiji.

Dolazak su najavili i ugledni ministri iz sadašnjeg i bivšeg saziva Vlade Kantona Sarajevo, ali i političari, sportisti, menadžeri iz cijele Bosne i Hercegovine. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije