Svečano otvoren sedmi Coca-Cola Sarajevo Holiday market

Radiosarajevo.ba
Svečano otvoren sedmi Coca-Cola Sarajevo Holiday market
Coca-Cola Sarajevo Holiday market će u narednih 40 dana biti najinteresantnije mjesto u Sarajevu, izjavljeno je na otvorenju ovogodišnjeg Holiday marketa.

Manifestacija će i ove godine ponuditi bogat sadržaj koji ima cilj upotpuniti prazničnu sezonu i načiniti zimsku bajku u središtu glavnoga grada Bosne i Hercegovine, koja će biti atrakcija za građane i posjetitelje Sarajeva.

Sedmi Sarajevo Holiday market i ove godine će biti održan u parku Hastahana na Marijin-Dvoru, a trajat će od 6. decembra ove do 13. januara 2018. godine.

“U epicentru događanja je ledena ploha. Želim obavijestiti da će ledena ploha sutra već u funkciji, a od 1.1. do 10.2. 2018. godine Općina Centar će zakupiti i dati besplatne termine od ujutro do navečer za klizanje. Porodični dan bit će organiziran 10.2. i tada ćemo svakako birati i najbolju klizačicu i klizača u juniorskoj kategoriji”, izjavio je načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić.

Prema njegovim riječima, planira se širenje Coca-Cola Sarajevo Holiday marketa na još dvije lokacije ispred BBI Centra i na platou Skenderije.

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka izjavio je da očekuje da će Coca-Cola Sarajevo Holiday market rasti iz godine u godinu i biti sve bolja manifestacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije