Spektakl u januaru / Startao 4 BH Telecom Unusual Marathon, pogledajte atmosferu

16. 01. 2022. u 11:27:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

U pravoj zimskoj atmosferi počeo je Četvrti Unusual Marthon - istinski spektakl sporta i nezaboravna zabava za učesnike.

Jutros u 9 sati trka je startala na atletskoj stazi SRC Safet Zajko, gdje će ujedno biti i cilj, a trčat će se kroz cijelo Sarajevo. 

Nakon uspješno organizirane utrke Advent Run u Sarajevu u kojoj je učestvovalo preko 300 trkačica i trkača, udruženje "Dečki u plavom", organizirali su sjajno i ovu trkačku atrakciju.

Četvrti BH Telecom Unusual Marathon - undefined

Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba: Četvrti BH Telecom Unusual Marathon 

Podsjetimo riječ je o tradicionalnom “BH TELECOM Unusual Marathon Sarajevo”, koji se održava po četvrti put. Ove godine pod sloganom Trčimo za čist zrak – My Mission No Emission.

Prethodna izdanja ove utrke privukla su u glavni grad Bosne i Hercegovine brojne pobornike trčanja iz regije, a tako je biloi i ovaj put. 

"Druga polovina januara pravo je vrijeme da se započne sezona utrka u Sarajevu. Ove godine su se takmičari mogli prijaviti na puni marathon, štafetni marathon ili Foggy Fun Run 10K", kazao je Darko Lončar, direktor utrke.

Četvrti BH Telecom Unusual Marathon - undefined

Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba: Četvrti BH Telecom Unusual Marathon

Na Četvrtom Unusual Marthonu učestvuje i ekipa portala Radiosarajevo.ba, koju su predvodili  Emina Gakić Kulenović, Vesna Andree Zaimović i Nermin Grebović.

U našoj galeriji pogledajte atmolsferu i snimak sa početka januarskog trkačkog spektakla u Sarajevu:


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)