Stanivuković i muftija Abdibegović: Poruka koju šalje današnji praznik

7
Radiosarajevo.ba
Stanivuković i muftija Abdibegović: Poruka koju šalje današnji praznik
FOTO: Facebook / Stanivuković i muftija Abdibegović

Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković čestitao je Ramazanski bajram, a ovim povodom, sastao se i s muftijom Nusretom Abdibegovićem.

"Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ga u zdravlju i sreći provedu zajedno sa svojom porodicom.

Prilika da se ovaj važan dan obilježi muftija Banja Luka Nusreta ef. Abdibegović, razgovaram s njim o važnim temama i šaljem poruku da je Banja Luka prijateljski grad.

Stanivuković i muftija Abdibegović - undefined

FOTO: Facebook: Stanivuković i muftija Abdibegović

Ljepota Banjaluke ogleda se u tom prisustvu raznolikosti, pored Ferhadije, koja je istorijski bitna za naš grad, vide se predivni pravoslavni hramovi, ali i katedrala.

U našem gradu svatko ima svoje mjesto i tako treba živjeti, jedni druge liječiti i pomagati jedni drugima, jer nam ta poruka šalje današnji praznik.

Muftijom smo dogovorili prvi službeni posjet Gradskoj upravi, kada ćemo otvoriti mnoge važne teme", napisao je Stanivuković putem Facebooka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije