Šta način na koji jede supu govori o njegovoj ličnosti?

Radiosarajevo.ba
Šta način na koji jede supu govori o njegovoj ličnosti?

Tekst preuzimamo sa portala Blic92.net.

Supu ne treba posmatrati samo sa nutricionističke strane! Pročitaj ovaj tekst i saznaj kakva je on ličnost na osnovu toga kako jede supu koju mu poslužiš! Neka tanjir ovog krepkog jela bude tvoj prozor u budućnost.

1. Gleda da je ne presoli, ne srče, pokupi mast s površine i odvoji je na salvetu, tjesteninu ostavi na dnu tanjira

U najmanju ruku slabić, latentni homoseksualac. Pitaj majku ili baku odakle je potekla izreka 'Kakav na jelu, takav na djelu'. Taj stalno nešto izvodi i metiljavi, sve ostavlja nedovršeno i svemu nalazi zamjerku. Zamisli da sutra idete na odmor zajedno? Na moru mu je prevruće, na planini prehladno. Ne treba ti takva krpa od čovjeka! Kao što zanemaruje masne tufne koje plivaju, tako će sutra zanemariti sve tvoje dobre osobine. Kao što ostavlja tjesteninu na dnu tanjira, možda će sutra tako i tebe ostaviti kada ti bude najpotrebniji. Vjerovatno ne stavlja so, samo da bi sutra tebi solio pamet. Zaobiđi u širokom luku.

2. Jede najmanje 2 tanjira za početak, srče, tjesteninu jede samo ako je domaća, uvijek se prvo raspita

Čovjek od čelika. Ovaj overlord snage i energije rado će oženiti i tebe i tvoju sestru i vaše najbolje drugarice. Njegov apetit i osjećaj za tradicionalne vrijednosti dovoljno govore o savršenom skladu hormona i genetike. Ovakva ljudina skoro sigurno ima i brkove. Ako mu se komad mrkve uhvati u brke, nježno ga sklonite salvetom i odrecitujte mu:

''Volim kako srčeš, voljela bih, da kraj mene hrčeš…

Volim tvoje brke… da se poslije štipkamo? Nema frke…''

Bit će oduševljen, a vi ćete biti zadovoljni jer ste dobili rasnog pastuha. Prije odlaska u krevet sa njim, ne bi bilo loše da stavite štitnike za laktove i koljena. Bicikl-kaciga isto nije loša ideja, a njemu će pokazati da ste spontani, vickasti i drugačiji.

3. Preskače supu s izgovorom da se čuva za rusku salatu, sarmu i pečenje

Ako si nježnog i tananog karaktera, najbolje ga zaobiđi. Ako za njega ne postoji predjelo, za njega ne postoji ni predigra. Nemoj se začuditi ako ti ovakav izopačenik već prvo veče traži anal. Stani malo momče! Stvari imaju svoj red. Nije sve u životu pečenje i torta, nauči i u supi da uživaš. Probaj da ga isprovociraš recitacijom:

''Bez dobrog početka, kraj se odmah sluti,

Pa za ljubav našu, niko neće čuti…''

Ako ti kaže 'Mislim da znam tu pjesmu, jel' se vrti na BN-u?', on vjerovatno nije onaj pravi. S druge strane, ako se osmjehne i kaže 'Aj ipak daj jednu kutlaču', pruži mu drugu šansu.

4. Presoli, zabiberi, pa doda kašiku hrena i tucanu papriku

Taj je ljut na samog sebe. Potencijalni čiraš. Stalno je nervozan jer ima hemoroide i svoju neurotičnost će pokušati da prenese na tebe, a onda da te proglasi za ludu ženu. Nemoj to sebi da prirediš. Danas hren, sutra šamar, prekosutra sigurna kuća. To nije kako si zamišljala miran život sa novom porodicom. Ponudi mu kuhanu, nesoljenu mrkvu da vidiš kako će da reaguje, ta šetajuća dijagnoza različitih psihoza. Ako uz nju mora da pojede i feferonu, znaš šta ti je činiti. Zbog svog gnjeva, on se stalno znoji pa će ti biti neprijatno i pred prijateljima, kad u nekom trenutku počne da se osjeća. Ako si se uselila kod njega, nadamo se da imaš kofere na točkiće, da što prije pobjegneš.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije