Solidarnost u najtežim trenucima: Pekara iz Doboja snizila cijenu hljeba do daljnjeg

0
Radiosarajevo.ba
Solidarnost u najtežim trenucima: Pekara iz Doboja snizila cijenu hljeba do daljnjeg
Foto: Capital.ba / Ilustracija

Epidemiološka situacija u našoj zemlji sve je teža, svakodnevno sve više naših sugrađana je zaraženo, nažalost i broj onih koji umiru sve je veći.

I ekonomska situacija je zbog koronavirusa sve teža, sve je više ljudi bez posla, plate su smanjene.

U svakoj krizi, kada je ljudima najteže pojave se pojedinci u našem društvu koji svojim primjerom pokažu da trebamo ostati ljudi, pobrinuti se za naše komšije.

Tako je i pekara i Doboja, po drugi put od početka pandemije odlučila da smanji cijenu hljeba i na taj način pomogne cijeloj svojoj zajednici.

"Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom pekara "Aljo " je donijela odluku da cijenu hljeba spusti 0.80 KM u periodu od 23. marta 2021. godine do daljnjeg.

Ako se ovako stanje sa koronavirusom nastavi pekara "Aljo" će biti uz svoj narod u narednom periodu", piše u obavještenju.

Podsjećamo, oni su prošle godine u periodu od 25. marta do 31. marta snizili cijenu hljeba na 0.70 KM, uz istu poruku da će biti uz svoj narod.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije