Skroz predstavio novu pjesmu i spot: Poslušajte i pogledajte 'Ego' (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Skroz predstavio novu pjesmu i spot: Poslušajte i pogledajte 'Ego' (VIDEO)

Večeras je na MTV Adria bend Skroz predstavio svoju novu pjesmu i spot - Ego

Nakon pauze, Skroz se vratio u svome stilu - na čelu s autorom muzike i teksta Adnanom Šaranom ponovo je uspio uzdrmati publiku snagom i dubinom svojih poruka, koje se ovaj put tiču borbe protiv fašizma i svih društvenih devijacija koje nažalost dominiraju našom svakodnevicom.

Spot je sniman u Zenici, a za njega je najviše zaslužna Ferida Abdagić, new media dizajnerica. 

“Prije svega, želim reći da mi je izuzetna čast da sam imala priliku sarađivati sa bendom Skroz, kojeg, bez imalo pretjerivanja, smatram jednim od najboljih i najiskrenijih bendova BiH, pa i regiona. Moram priznati da preda mnom nije bio nimalo lagan zadatak, budući da je riječ o autorski izuzetno snažnoj pjesmi, na šta smo i navikli kad je u pitanju bend Skroz, ali nadam se da sam uspjela prepoznati i shvatiti osnovnu ideju i dati pjesmi odgovarajući vizuelni identitet. Želim još samo reći da sam za protagoniste odabrala najveće zeničke fanove benda Skroz“, kazala je autorica spota Ferida Abdagić. 

Pjesmom i spotom Ego, bend Skroz najavljuje svoju turneju, koja će, između 24. jula i 22. augusta 2015. godine, biti održana u nekoliko bh. gradova: Sarajevu, Zenici, Donjem Vakufu, Fojnici i Zavidovićima. 

Poslušajte i pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije