Lavica Sedina Muhibić iz bolnice otpjevala hrabru poruku: 'Ide mi, u životu...'

0
Radiosarajevo.ba
Lavica Sedina Muhibić iz bolnice otpjevala hrabru poruku: 'Ide mi, u životu...'
FOTO: Facebook / Sedina Muhibić

Sedina Muhibić je bh. skijašica koja je mnoge inspirisala svojom životnom pričom.

Ona je odrasla kao dijete SOS dječijeg sela, jer je napuštena dok je bila beba. To je nije spriječilo da se kroz život bori kao lavica - pa je magistrirala pedagogiju.

Za sebe često kaže da ima tri ljubavi - a to su skijanje, pedagogija te gluma.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Jednom prilikom je novinarima rekla, koji su je pitali koji je najbolji momenat u njenom životu, ona odgovorila:

"Mnogo ih je, to je mnogo teško, ali evo neki najvažniji, dan kada sam postala kuma svojoj najboljoj prijateljici Dželili Genjac Lilić – to prijateljstvo je nešto najvrijednije što sam stekla u životu i sretna sam što je sada Sarajka . Dan kada sam stigla u SOS Dječije selo, dan kada sam upoznala doktora Nemeca, jer me to liječenje spasilo, dan kada sam postala magistrica Pedagogije, dan kada sam dobila posao na Sarajevo Film Festivalu i dan kada sam došla raditi za CRO SKI", navela je Muhibić jedne prilike.

Ali, kako život često piše romane - Sedina se uvjerila zadnjih godinu dana. 

Prošle godine je na rođendan, 18. decembra dobila koronavirus, koji je kao posljedicu imao, između ostalog, i temeprature tijela više od 40 stepeni.

Nažalost, takve temperature nisu prestale ni danas - uz druge komplikacije, zbog kojih trenutno boravi u sarajevskom Kliničkom centru u Sarajevu i čeka operaciju srca.

Sedina redovno objavljuje i snimke iz bolnice - u kojima jasno poručuje da je prava lavica i da pozitivne energije ne nedostaje ni u teškim trenucima.

Njen snimak možete pogledati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije