Sarajka plesala s Bonom Voxom, a sad... (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Sarajka plesala s Bonom Voxom, a sad... (VIDEO)

Amra Merđanović velika je obožavateljica grupe U2 i česta je publika na njihovim turnejama. Na koncertu u Londonu, 29. oktobra, u sklopu turneje Innocence + Experience, Bono Vox ju je pozvao na binu gdje su zajedno plesali uz pjesmu Misterious Ways, a potom i uz Elevation.

Bono Vox sinoć na koncertu Sarajku 'počastio' plesom, zagrljajem i poljupcem (VIDEO)

Uslijedio je i zagrljaj, a prije nego što joj je predao mobitel s kojim je snimala nastup uz pjesmu Elevation, kleknuo je na koljena i poklonio joj poljubac. Amru je prepoznao i s jednog od ranijih koncerata, održanogh 29. septembra.

Sarajka Amra i Bono Vox plesali su i ranije (VIDEO)

"Zaista vam, a ni sebi, ne mogu objasniti zašto je odabrao baš mene. Bila sam u šoku, biti u blizini svojih idola je neopisiva sreća. Bono je primijetio da sam jako stidljiva i nervozna pa me zagrlio i tako smo plesali", kazala nam je tada Amra koja živi u Dublinu.

Zanimljivo je to da U2 tim organizira natjecanje za fanove koji su bili na sceni, a pobjednik će biti pozvan da im se pridruži u subotu (14.11) u Parizu, gdje snimaju DVD za ovu turneju. 

"Kao što možete pretpostaviti, ovako nešto se rijetko kad događa, i fantastična je prilika za mene, ali i promoviranje našeg grada. Svi mogu glasati na ovom linku. Možda zvuči malo smiješno, ali meni su U2 jako bitni u životu!", poručuje Amra.

Stoga podržite mladu Bosanku i glasajte ovdje za oba njena nastupa: Berlin 29-09 i London 29-10. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije