Sarajka Amra i Bono Vox plesali su i ranije (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Sarajka Amra i Bono Vox plesali su i ranije (VIDEO)

Video u kojem Bono Vox uživa sa Sarajkom, Amrom Merđanović, na bini turneje Innocence + Experience, jučer je razgalio naše duše.

Bono Vox sinoć na koncertu Sarajku 'počastio' plesom, zagrljajem i poljupcem (VIDEO)

 

Amra Merđanović, inače, velika je obožavateljica grupe U2 i česta je publika na njihovim turnejama. Kako otkriva za portal Radiosarajevo.ba, grupu će pratiti sve do kraja ove turneje.

Pritom, posljednji ples Bona i Amre, uz pjesmu Misterious Ways, a potom i uz Elevation, nije bio prvi. Prvi put na binu ju je pozvao 29. septembra u Berlinu:

 

“Zaista vam, a ni sebi, ne mogu objasniti zašto je odabrao baš mene. Bila sam u šoku, biti u blizini svojih idola je neopisiva sreća. Bono je primijetio da sam jako stidljiva i nervozna pa me zagrlio i tako smo plesali”, govori nam Amra koja živi u Dublinu.

Frontmen slavne grupe Amri je, kada mu je kazala da je iz Sarajeva, rekao kako mu je pasoš Bosne i Hercegovine "nešto najvrjednije što ima".

“Ovaj put je bilo puno drugačije, bez treme, znala sam sta trebam raditi (smijeh, op.a.). Prepoznao me u publici i rekao da se sjeća”, priča naša sagovornica.

Otkriva nam i kako je kroz ljubav premaU2 upoznala supruga, Grka, također velikog fana irskog rock benda.

Do kraja turneje je ostalo još 15 koncerta, a Amra će biti na svakom od njih...želimo joj da uživa i da i dalje pleše s legendarnim Bonom!

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije