Saobraćaj po pretežno suhom kolovozu

Radiosarajevo.ba
Saobraćaj po pretežno suhom kolovozu


U većem dijelu BiH ovoga jutra saobraća se po pretežno suhom i mjestimično vlažnom kolovozu. Na pojedinim dionicama u centralnim i istočnim krajevima vidljivost je smanjena zbog magle. Vozačima savjetujemo da voze opreznije i da drže odstojanje između vozila.

Zbog sanacionih radova  u vremenu  od 07 do 18 sati na snazi je zabrana kretanja teretnim vozilima na dionici magistralnog  puta M-5.1 Kaonik-Kiseljak.  Alternativni pravac za vrijeme obustave je dionica A1 Zenica-Sarajevo.

U toku su i sanacioni radovi na dionici magistralnog puta  M-17 Rajlovac-Jošanica (na lokalitetu potputnjaka "Oštrik").  U vremenu od 20 do 06 sati saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog izvođenja radova na dionici autoceste A-1 Podlugovi-Jošanica (u blizini petlje Podlugovi)   tokom dana su zatvorene preticajne trake u oba smijerau dužini od 200 metara.  Molimo vozače da poštuju privremeno postavljenu signalizaciju.

Na graničnim prelazima zadržavanja su ovoga jutra kratkotrajna

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije