Rolling Stones: Koncert povodom 50 godina od prvog nastupa

Radiosarajevo.ba
Rolling Stones: Koncert povodom 50 godina od prvog nastupa

Legendarni rock bend Rolling Stones sljedeće će godine u Londonu održati koncert u povodu pola stoljeća od svojeg prvog nastupa, objavio je britanski list Sun.
 
 Gitarist grupe Keith Richards rekao je Sunu da bend planira obilježiti 50 godina od kada je u Londonu održao prvi koncert, 12. srpnja 1962. godine. Ideja je tu. Znamo da bi to trebali učiniti, ali nitko još nije odredio datum, rekao je glazbenik.
 
 Ove godine kolale su glasine da će Stonesi krenuti na novu turneju, ali je bend to demantirao. Pjevač Mick Jagger je prošlog vikenda priopćio da je osnovao novi bend Super Heavy, u kojem su Dave Stuart iz Eurythmicsa, pjevačica Joss Stone i najmlađi sin Boba Marleya, Damian Marley.
 
 Richards je listu otkrio i da se pomirio s Jaggerom, kojem se podsmjehivao u svojim memoarima. Mick se malo durio. Rekao sam mu: "Bilo pa prošlo. Želim razgovarati o budućnosti. Jači smo od svađa", rekao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije