Revizori GRAS-a spriječili iznudu novca u tramvaju

Radiosarajevo.ba
Revizori GRAS-a spriječili iznudu novca u tramvaju

Kontrolori GRAS-a danas su u tramvaju na relaciji Otoka - Ilidža spriječili slučaj iznude novca od Ismara Lukača, studenta Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Kakoje za Avaz.ba ispričao Lukač, trojica mladića u tramvaj su ušla na stanici kod Olimpijskog bazena i odmah su mu prišla i zatražila marku. Nakon što im je rekao da nema, zaprijetili su da će mu oduzeti sav novac koji nađu kod njega.

"Rekao sam im da nemam ništa, nakon čega me je jedan od njih jako udario u prsa. Na svu sreću, jedan od putnika pozvao je revizore koji su se zadesili u vozilu i oni su mi pritekli u pomoć. Razbojnici su tada na silu otvorili vrata tramvaja i pobjegli ", kazao je Lukač.

O ovom slučaju obaviještena je i GRAS-ova služba za kontrolu naplate.

"Revizori i zaštitar su pomogli momku koji je napadnut od strane tri osobe. Tražili su mu novac, a sve se desilo u tramvaju. Na sreću sve se dobro završilo", potvrdila je za Radiosarajevo.ba Jasna Džolta iz press službe preduzeća GRAS. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije