Pun pogodak: Spektakl uz Švabu, Spahića, Štilića...

Radiosarajevo.ba
Pun pogodak: Spektakl uz Švabu, Spahića, Štilića...
/ FOTO: Branimir Prijak, Radiosarajevo.ba

Večeras je u Dvorani 1 KSC Skenderija u Sarajevu, održana humanitarna akcija Jedan život više koju su vrlo uspješno organizovali Fudbalski savez Bosne i Hercegovina i Otvorena mreža. Sav prihod od ulaznica bit će usmjeren na liječenje teško oboljelih Bosanaca i Hercegovaca. 

Odigrano je nekoliko revijalnih malonogometnih utakmica u kojima su se učesnici prije svega družili, sjajno zabavljali dok je rezultat bio u drugom planu.

Ispunjena dvorana, lijepa atmosfera, brojni poznati i cijenjeni gosti obilježili su prelijepo druženje u Skenderiji, a publika je mogla uživati u potezima sjajnih fudbalera koji su se rado odazvali ovoj akciji.

Svoje fudbalske vještine, između ostalih, pokazali su: Emir Spahić, Almir Čehajić Batko, Mimo Šahinpašić, Bulend Biščević, Enes Begović, Elvir Bolić, Faruk Hadžibegić, Almir Turković, Semir Štilić, Nermin Jamak, Muamer Svraka, Asmir Suljić, Elvir Baljić i brojni drugi.

Događaju je prisustvovao i legendarni Ivica Osim koji nije skrivao emocije prilikom obraćanja Almira Čehajića Batka, i govora o dosadašnjim uspješno realizovanim akcijama i pomoći bolesnoj djeci kojima se pokazalo da i u teškim vremenima, ljudska humanost jača od slabog standarda, besparice i generalno teškog stanja u državi. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije