Prijave još danas: Googleovo Hash Code takmičenje u HUB387

Radiosarajevo.ba
Prijave još danas: Googleovo Hash Code takmičenje u HUB387
Gdje postaviti wireless router za maksimalnu pokrivenost? Kako rasporediti dronove unutar skladišta tako da se set narudžbi pošalje što prije?

Preuzmi ulogu Googleovog inženjera, te predloži svoje inovativno rješenje na Hash Code takmičenju – timskom takmičenju u programiranju za studente i mlade profesionalce diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Googleovo Hash Code takmičenje odvija se još od 2014. godine, a svake godine na stotine timova iz preko 60 zemalja svijeta učestvuje na ovom takmičenju, gdje imaju priliku pokazati svoju inovativnost pred komisijom iz najveće tech kompanije na svijetu.

HUB387 odlučio je ove godine podržati mlade talente iz Bosne i Hercegovine, te su postali prvi registrovani hub za Hash Code takmičenje u Bosni i Hercegovini.

Zainteresirani timovi besplatnu registraciju svojih timova mogu izvršiti do ponedjeljka, 26. februara do 18h putem linka: g.co/hashcode. Samo takmičenje održava se u četvrtak, 1. marta 2018. godine od 18:30 do 22:30.

Kada se vaš tim registruje za takmičenje i dobije pristupne podatke za Judge System, u sekciji “My Teams” jednostavno odaberite HUB387. HUB387 svim timovima iz BiH koji se registruju kao dio lokalnog hub-a potpuno besplatno na raspolaganje stavlja svoju opremu, prostorije i konferencijske sale, a obezbijedili su i potrebna osvježenja i snack-ove.

Vaše je samo da se registrujete!

Sve informacije o takmičenju dostupne su na: hashcode.withgoogle.com, a za sva ostala pitanja možete nam pisati putem Facebook-a ili na contact@hub387.com. Sretno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije