! / Potresna poruka supruga porodilje preminule od posljedica korone: Anđele moj, vrati se

30. 04. 2021. u 09:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

"Anđele moj, vrati se. Srećo moja. Ostadoše mi dječica bez majke. Rodila si mi zdravu ćerkicu i otišla", ovako kroz suze jedva progovara Bogdan Paunović, suprug trudnice Maje Paunović, koja je, nakon što se 26. aprila porodila u intenzivnoj njezi u Nišu, preminula jutros.

U porodičnom domu tuga i bol. Kućom se prolama plač. Majin suprug Bogdan, skrhan bolom jedva progovara, prenosi Blic.rs.

Maja je, kako kaže Bogdan, dobro podnijela trudnoću, a onda je iznenada dobila temperaturu, počela da kašlje, pa je odlaskom kod ljekara utvrđeno da ima koronavirus.

"Umro je prvo njen deda. Poslije spremanja za sahranu, Maji se pojavila temperatura. Otišla je kod ljekara, pila je pancef i vitamine, bila je dva dana kući i onda su je poslali za Niš. Još nije ušla u deveti mjesec kada se porodila.

Djeci je potrebna majka više nego bilo šta drugo, umesto da se držimo zajedno i da uživamo i stvaramo za našu djecu, ja sad moram sam na tom putu, i ne znam kako ću bez nje. Tugo moja, anđele moj, umjesto da kupimo kuću ja ti kupujem sanduk", jedva progovara Bogdan.

Maja je na svijet donijela zdravu bebu Milicu tešku dva kilograma i 200 grama. To je njeno drugo dijete, a sin Luka ima 3,5 godine. Ona i njen suprug izuetno su se radovali prinovi, ali, nažalost, se desio ovaj veliki gubitak.

"U svakom manastiru je čitana molitva za njeno zdravlje, u manastiru sam i saznao da moje Maje više nema. Juče smo se čuli posljednji put. Prije toga kad smo se čuli, rekla mi je da je bebica isti Luka, i da ne kupujemo ništa za bebu dok ona ne izađe iz bolnice. Majka je svetinja i ne znam kako ću sam bez nje da nastavim dalje", nastavlja Bogdan.

Maja je, kako pričaju njeni najmiliji, 28.aprila trebala da se porodi carskim rezom, ali se porodila ranije prirodnim putem. Njen otac Spasoje Petrov, koga je tuga za izgubljenom kćerkom potpuno slomila, kroz suze jedva da može koju riječ da izusti.

Maja i Bogdan su imali velike planove za budućnost, prodali su kuću u Boljevcu, odakle je rodom Bogdan, i planirali da kupe kuću u Zaječaru, ali nažalost, desilo se nešto potpuno neočekivano, da Maja zauvijek napusti ovaj svijet.

"Kako si lutko moja, upitao sam svoju kćerku, a ona mi je odgovorila "borim se". I to je bila njena posljednja poruka koju mi je poslala. Ne znam šta bih mogao da kažem. Sve je bilo u redu, dobila je tu temperaturu, doktorka joj je rekla da dođe da vidi šta je sa njom i kazali su joj da spremi stvari i da odmah ide za Niš. Unuka je dobila ime Milica, to je bila želja njenog brata Luke, mog unuka. Živjeli smo zajedno, lijepo smo se svi slagali i zašto je ovo moralo da se dogodi… Ne mogu da pričam, razumite me, mog anđela više nema", sa bolom u duši jedva progovara Majin otac Spasoje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA