Poklon kurs: Opći njemački jezik 'Schritte' koji vas priprema za Goethe i OSD certifikate

Radiosarajevo.ba
Poklon kurs: Opći njemački jezik 'Schritte' koji vas priprema za Goethe i OSD certifikate
/ FOTO: Radiosarajevo.ba

Poklon kurs Opći njemački jezik 'Schritte' koji vas priprema za Goethe i OSD certifikate u Centru za poslovnu edukaciju Sarajevo!

Za sve vas željne novog znanja, Radiosarajevo.ba i Centar za poslovnu edukaciju poklanjaju besplatan kurs Općeg njemačkog jezika Schritte koji vas priprema za Goethe i OSD certifikate.

Prijavite se do petka 18. jula do 18 sati na ovom linku.

Schritte predstavlja program za učenje općeg njemačkog jezika kao stranog jezika i zasnovan je na zajedničkim evropskim referentnim okvirima (Gemeinsame Europäische Referenzrahmen). Učenje stranog jezika, kao i usvajanje bilo kojeg novog znanja ili vještine ne poznaje ograničenja dobnim granicama. Upravo zbog toga, naš je nastavni plan i program prilagođen svim uzrastima polaznika i utemeljen je na najsavremenijim svjetskim metodama, koje osim usvajanja jezika uključuju i približavanje kulture naroda čiji se jezik uči.

U toku nastave podjednaka pažnja se pridaje svim vještinama: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje. Istaknuti stručni tim mladih profesora na pristupačan, inovativan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku. Namijenjen je polaznicima, koji žele da žive, studiraju ili rade u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja. U nastavi koristimo interaktivne table, što nastavu čini dinamičnom i zanimljivom.

Sa našim kursevima ne gubite vrijeme i za 6 sedmica možete efikasno savladati jedan nivo, a rad u malim grupama od 6 do 12 polaznika omogućava posvećenost predavača svakom polazniku i lako učenje jezika. Ovaj program vas uspješno priprema za polaganje testova za OSD ili Goethe certifikate (ovi testovi se polažu zasebno).

Čitajte detaljnije o kursu čitajte

Centar za poslovnu edukaciju

Centar za poslovnu edukaciju je vodeći akreditovani centar za prijenos modernih i praktičnih znanja u domenu informacionih tehnologija, stranih jezika, dizajna i poslovnih vještina. Od osnivanja 2007. godine postali smo vodeća ustanova ovog tipa u BiH, sa poslovnicama u Sarajevu i Tuzli, te preko 4000 polaznika.

Rezultate postižemo sa stručnim timom od preko dvadeset vrhunskih predavača potpuno posvećenih polaznicima. Nastavne planove i programe Centra za poslovnu edukaciju akreditovalo je Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK, te se zvanja mogu upisivati u radnu knjižicu. Ovlašteni smo TOEFL i Xpert test centar, te ÖSD partner centar.

Zašto odabrati CPE?

- Akreditovani programi obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu
- Ovlašteni TOEFL i Xpert test centar, te ÖSD partner centar
- Stručni tim od 20 vrhunskih predavača posvećenih polaznicima
- Nastava u malim grupama od 8 do 12 polaznika
- Preko 4000 zadovoljnih polaznika od 2007. godine
- Plaćanje do 12 mjesečnih rata za sve polaznike
- Originalna literatura za sve kurseve
- Besplatno pred-testiranje za određivanje trenutnog znanja
- Garancija 100 % zadovoljstvo (besplatan ponovni kurs)
- 8 učionica sa laptop računarima i brzim Internetom
- Potpuno digitalna nastava sa Mimio Xi interaktivnim tablama
- Klimatizacija, ventilacija i ergonomski oblikovane fotelje
- Pristup za osobe sa invaliditetom
- Kafeterija za pauze i odmor
- Lokacije u centru Sarajeva i Tuzle

Kontakt informacije

Centar za poslovnu edukaciju Sarajevo
Muhameda Kantardžića 3/3 (zgrada Svjetlosti), Sarajevo
Tel: 033 260 505
Fax: 033 260 506
Email: sarajevo@cpe.ba

Centar za poslovnu edukaciju Tuzla
Trg slobode 16 (BIT Centar), Tuzla
Tel: 035 245 222
Fax: 035 245 221
Email: tuzla@cpe.ba

www.cpe.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije