Plavi orkestar: Bina u obliku broja sedam

Radiosarajevo.ba
Plavi orkestar: Bina u obliku broja sedam
/ Pripreme za koncert u Zetri

Kako je saopćio Art Servis organizator koncerta Plavog Orkestra, ovih se dana intenzivno radi na pripremama za ovaj veliki spektakl koji će biti održan u Sarajevu, 19. aprila u Zetri. 

Za što bolji ugođaj u Zetri, na realizaciji velikog svjetlosnog, video i audio spektakla angažovani su vrhunski tehnički timovi. Za sarajevski koncert Plavci pripremaju i specijalnu scenografiju, najavljuje Art Servis. Riječ je o specijalnoj bini, koja će, simbolično po nazivu novog albuma benda Plavi Orkestar, biti  u obliku broja 7

Za sarajevski koncert kojim će Plavi Orkestar započeti svoju veliku regionalnu turneju, vlada veliko interesovanje publike kako iz BiH tako i iz svih dijelova regiona. Prodaja ulaznica koja je organizovana u većim gradovima BiH i susjednih zemalja, već u prvoj sedmici prodaje premašila je sva očekivanja organizatora.

Zbog velikog interesa za koncert i neke turističke agencije iz regiona u svoju ponudu uvrstile su i organizovani prevoz posjetilaca na ovaj događaj. Svi zainteresirani posjetioci iz regiona za dolazak na koncert Plavog Orkestra, potrebne informacije o organizovanom prevozu turističkih agencija mogu naći na oficijelnoj facebook stranici Plavog Orkestra

U našoj fotogaleriji pogledajte nekoliko detalja sa priprema za koncert

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije