Ovo su novi predsjednici skupština javnih preduzeća KS

Radiosarajevo.ba
Ovo su novi predsjednici skupština javnih preduzeća KS


Skupština Kantona Sarajevo, kako smo ranije pisali, na današnjoj sjednici imenovala je predsjednike i članove 14 kantonalnih javnih preduzeća na period od dvije godine.

Dužnost predsjednice Skupštine Televizija Kantona Sarajevo obavljaće Amra Somun-Dolarević, a članice su Amira Lazović i Sunčica Šehić.

Predsjednica Skupštine Poljoprivrednog dobra Butmir je Suada Karić, a članovi su Esad Šećeragić i Lejla Smajić.

Predsjednik Skupštine preduzeća GRAS je Safet Baltić, a članovi su Džemal Aganović i Safet Gagula, dok je predsjednik Skupštine preduzeća Sarajevo šume Elmir Velić, a članovi su Aziz Fazlić i Sanela Alibegović.

Predsjednica Skupštine preduzeća Skenderija je Džemila Jusić, a članovi Vahid Alađuz i Hajrudin Šuman. Predsjednik Skupštine ZOI '84 je Midhat Hubijar, a članovi su Dragoljub Tomić i Ineska Huremović.

U Skupštini preduzeća Pokop predsjednik je Mirsad Mušinović, a članovi su Edita Kalač-Mizdrak i Dražen Raguž.

Dužnost predsjednika preduzeća Park će obavljati Naser Čopelj, a članovi su Nehru Ganić i Envera Kudić, dok je predsjednik Skupštine preduzeća Rad Halid Ganija, a članovi Najim Nalić i Sandra Začinović.

Dužnost predsjednika Skupštine preduzeća Vodovod i kanalizacija obavljati Enes Kasumagić, a članice su Jasmina Pezo i Nada Dimitrijević.

Predsjednica Skupštine preduzeća Sarajevo-gas je Elma Hasanović, a članovi su Adnan Džemidžić i Nada Dimitrijević, predsjednik Skupštine preduzeća Toplane-Sarajevo je Isak Krpić, a članice su Tea Kulenović i Begajeta Mustafić.

Senada Tahirović je predsjednica Skupštine preduzeća Veterinarska stanica, a članice su Milka Senić-Pita i Merima Vilić-Kurtović.

Dužnost predsjednika Skupštine preduzeća Tržnice obavljat će Mirza Čelik, a članovi su Nevenko Čengić i Fahrudin Tinjak.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije