Općina Centar: 10.000 KM za Nacionalnu biblioteku

Radiosarajevo.ba
Općina Centar: 10.000 KM za Nacionalnu biblioteku


Predstavnica Nacionalne i univerzitetske biblioteke Bosne i Hercegovine Nevenka Hajdarević i načelnik Općine Centar Sarajevo Dževad Bećirević danas su u kabinetu općinskog načelnika potpisali protokol o realizaciji sredstava izdvojenih iz budžeta za tekuću 2012. godinu Nacionalnoj i univerzitetskoj biblioteci BiH.

Riječ je o iznosu od 10.000 KM koje je Općina izdvojila za izmirivanje dijela duga za grijanje ove institucije, saopćeno je iz Općine Centar.

"Hvala Općini Centar na čelu s načelnikom Dževadom Bećirevićem na svemu što čini za nas. Zaista moram istaći da najveću podršku imamo od Općine Centar, koja već duži vremenski period pomaže našoj instituciji na čemu smo i više nego zahvalni", istakla je Hajdarević.

Općina Centar je i u januaru tekuće 2012. godine izdvojila finansijska sredstva u iznosu od 10.000 KM za pomoć ovoj instituciji za izmirenje dijela duga za grijanje, a uspješna saradnja će se nastaviti i u budućnosti, javila je novinska agencija Fena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije