Obitelj objavila kad je sprovod male Nore

Radiosarajevo.ba
Obitelj objavila kad je sprovod male Nore


Norina obitelj je na Facebook stranici objavila vrijeme i mjesto sprovoda prekrasne djevojčice koja je ujedinila Hrvatsku, piše Dnevnik.hr koji je objavio poruku Norinih roditelja.

"Dragi prijatelji,

obaviještavamo sve one koji žele prisustvovati, da će se pogreb naše drage Nore održati u subotu, 30.3.2013., u 12 sati, na gradskom groblju Zadar.

Norina obitelj"

Malena Nora umrla je prije pet dana u Philadelphiji. Tada se oglasila i bolnica u kojoj je Nora čekala terapiju i gdje je izgubila bitku s teškom bolešću. Evo što su tada napisali:

"Iznimno nam je žao zbog gubitka Nore Šitum i ovim putem želimo izraziti naše najdublje suosjećanje s njezinim roditeljima, obitelji te brojnim prijateljima i ljudima koji su joj davali potporu iz Hrvatske. Tokom vremena u kojem je Nora bila u našoj skrbi, bili smo zapanjeni velikom hrabrošću i duhom, kojeg su pokazivali ona i njezini roditelji.

Dok smo se nadali kako bi Nora mogla biti bolje uz pomoć testne terapije T-stanicama, ona je nažalost preminula, prije nego što je mogla primiti prvu terapiju T-stanicama. Vjerujemo kako svako dijete zaslužuje šansu, a Nora i njezini roditelji i oni koji su ih podržavali, poduzeli su nevjerojatne korake kako bi joj pružili šansu. Nadamo se kako će njezina obitelj, ljudi koji su pomogli, kao i građani Hrvatske pronaći utjehu u saznanju da su učinili sve što je bilo moguće za tu nevjerojatnu djevojčicu."

Nora Šitum, prije mjesec i po dana otišla je u Philadephiju na eksperimentalno liječenje akutne limfoblastične leukemije virusom HIV-a. U akciji koja je ujedinila cijelu Hrvatsku sakupljeno je 5,3 miliona kuna.

Nora je prije sedam dobila i gljivičnu infekciju koja je dodatno pogoršala njeno, ionako teško stanje.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije