Novi film o Jamesu Bondu u novembru 2012.

Radiosarajevo.ba
Novi film o Jamesu Bondu u novembru 2012.

U studenome 2012. u kinima će se pojaviti  23. nastavak filmskih avantura Jamesa Bonda. Tajnog agenta 007 utjelovit će ponovno britanski glumac Daniel Craig, dok će se režije prihvatiti njegov sunarodnjak Sam Mendes, objavili su producenti filma.
 
 Nedavni izlazak iz stečaja mitskog studija MGM-a, koji posjeduje prava na slavnog agenta, omogućio je nastavak produkcije filma koja je bila odgođena na neodređeno vrijeme u travnju 2010.
 
 Producenti Michael G. Wilson i Barbara Broccoli iz EON Productionsa te novi vlasnici MGM-a Gary Barber i Roger Birnbaum objavili su da će snimanje filma početi krajem 2011. te da je datum premijere određen za 9. studenog 2012. godine.
 
 Daniel Craig vraća se u ulozi agenta 007 koju je već uspješno utjelovio u filmovima Casino Royale (2006.) i Zrno utjehe (2008.).
 
 Samu Mendesu bit će to prvi film u seriji o Jamesu Bondu, nakon što je snimio uspješnice poput Vrtloga života, Puta do uništenja i Puta oslobođenja. Dobitnik je Oscara za najboljeg redatelja za Vrtlog života 1999. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije