Nele pokreće nadrealiste u Srbiji

Radiosarajevo.ba
Nele pokreće nadrealiste u Srbiji


Nele Karajlić glavni je protagonist novog serijala Top liste nadrealista koji će se snimati u Srbiji. Bivši Sarajlija okupio je brojnu ekipu s nekim poznatim glumačkim imenima. Tako će uloge u novom serijalu Top liste tumačiti: Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov i Katarina Marković. 

Jednosatne emisije radiće se u produkciji Svetlane Drinjaković.

Bogatstvo radnje i dešavanja

''U Nadrealistima će biti preko 200 uloga. Serijal će se snimati na preko pedeset lokacija, a to je velika stvar. Na primjer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija. Nadrealisti će biti pravo bogatsvo i radnje i dešavanja. Autentičnost ovakvog programa obezbjeđuje visok komercijalni efekat, a u isto vreme kultna reputacija Nadrealista garantuje, da će u godinama koje dolaze, serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama'', govori Drinjaković, za blic.rs.

 Nikola Kojo novi nadrealista (FOTO: balkanmedia.com)

Zanimljivo je da je Nele Karajlić ovog puta zadužen i za scenario, ali i muziku. Zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim režiraće Nadrealiste. Za scenografiju biće zadužen Dukan Radenković, kostime će osmisliti Nena Milovanović, a direktor fotografije je Dušan Joksimović.

I Nikola Kojo u novim nadrealistima

Nikola Kojo je samo jedan od glumaca koga ćemo moći da vidimo u jednosatnoj humorističkoj seriji.

''Svaka jednosatna epizoda Nadrealista biće rađena u veoma skupoj produkciji. Snimaće se najboljim digitalnim formatom. Inače, biće i dosta studijskog dijela emisije, ali tu su i komentari postojećih situacija, odnosno, osvrt na političke aktuelne događaje. Svaka epizoda će u sebi imati zasebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta (kao kratki igrani film), u kojima ćemo vidjeti poznata glumačka imena'', kaže Drinjaković.

Novi Nadrealisti moći će se pogledati najkasnije do Nove godine. Glavni protagonista Nele poručio je da ćemo uskoro svi saznati našu neposrednu budućnost, prenosi blic.rs.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije