Nedjeljnji razgovor i druženje tri bosanska mušketira medicine

1
A. S.
Nedjeljnji razgovor i druženje tri bosanska mušketira medicine
Foto: Radiosarajevo.ba / Tri doktora, tri vrhunska stručnjaka u BIH

Ekipa portala Radiosarajevo.ba u jednom sarajevskom hotelu zabilježla je susret trojice vrhunskih doktora, trojice mušketira medicine, kako ih zove ugledna doktorica Buba Todorović, koji u glavnom gradu Bosne i Hercegovine uživaju veliki ugled.

Prof. dr. Ismet Gavrankapetanović, direktor Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš", jutro u ugodnom razgovoru proveo je dvojicom prijatelja, prim. Draganom Stevanovićem, uglednim sarajevskim ljekarom koji je većinu radnog vijeka proveo u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš", gdje je bio i šef internističkog odjela, i sa prim. Šukrijom Đozićem, specijalistom ortopedije i traumatologije.

"Jutros smo napravili analizu situacije u Kantonu Sarajevo, a vezanu za četvrti val COVID-19", kaže nam prof. dr. Gavrankapetanović.

Poznati meteorolog objavio prognozu sve do 6. maja: Najvažniji dan 'problematičan' za cijeli region

Poznati meteorolog objavio prognozu sve do 6. maja: Najvažniji dan 'problematičan' za cijeli region

Opšta bolnica je skoro pa vojna organizacija. U proteklom periodu, na čelu sa prof. dr. Gavrankeptanovićem, učinila je malu gradsku bolnicu ključnim faktorom u liječenju Sarajlija.

Kako sm osaznali, jutros su analizirani organizacioni aspekti prednosti i analiza slabih tačaka koje treba ispraviti.

Iskusni ljekari prim. Dragan Stevanović i prim. Šukrija Đozić, višedecenijski su drugovi i kolege prof. dr. Ismeta Gavrankapetanovića. Njih dvojica su davali sugestije za daljnje unapređenje i razvoj bolnice koja je jedna od važnijih stubova Grada Sarajeva.

Drugarstvo, kolegijalnost i iskustvo garancija su da će tako i biti u budućnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije