! / Nastavljena novogodišnja čarolija: Đuro i Bombaj štampa napravili sjajan dernek

01. 01. 2019. u 23:27:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 482

Nakon sinoćnjeg spektakularnog koncerta jedne od najvećih regionalnih zvijezda današnjice Harija Varešanovića I grupe Hari Mata Hari kojem je prisustvovalo na desetine hiljada građana iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i drugih zemalja, najviše zemalja susjedstva, posjetitelje su večeras zabavljali Branko Đuro Đurić i njegova Bombaj štampa za početak nove 2019. godine.

S ovim koncertom nastavljena je novogodišnja sarajevska čarolija. Prije koncerta u gradu je vlada manja gužva, a u Sarajevu je veliki broj turista i ove godine, na šta ukazuje popunjenost gotovo svih raspoloživih smještajnih kapaciteta.

Sarajevo pleše u najsjajnijoj noći: Čarolija Harija Mata Harija za doček Nove!

Mnogi su prije koncerta iskoristili lijepo vrijeme za šetnju glavnim ulicama Sarajeva - Ferhadijom i Titovom.

Ovako je Sarajevo izgledalo u ponoć: Fantastična novogodišnja bajka

Na Baščaršiji formirale su se velike gužve jer svi žele probati sarajevske ćevape, pite i druge bh. gastronomske specijalitete.

Koncert grupe Bombaj štampa održan je ispred Vječne vatre, gdje su sinoć Sarajlije i brojne turiste zagrijali članovi grupe Hari Mata Hari.

I ovaj večerašnji koncert, prvi u Sarajevu u 2019. godini, je bio i više nego fenomenalan, jer je Đuro sa svojom ekipom znao kako da napravi još jedan sjajan sarajevski dernek.

NEMA KOMENTARA