Najbolji dm slogani u sjajnoj pjesmi Lane Hamze

Radiosarajevo.ba
Najbolji dm slogani u sjajnoj pjesmi Lane Hamze
Danas je u Sarajevu promovirana pjesma "Jer sve smo to MI", čiji tekst i muziku potpisuje kompozitor Đorđe Jovančić, a koju je otpjevala bh. umjetnica Lana Hamza.

Kao inspiracija za pjesmu, kompozitoru je poslužila istoimena kampanja dm-a u čijem se središtu nalaze čovjek i njegova osjećanja.

„Zaista sam sretan što sam dobio priliku raditi pjesmu za ovako ozbiljnu kampanju i što je pjesma ugledalo svjetlo dana. Nadam se da će se i slušaocima dopasti. Pjesma ima sjajnu poruku koja se može sagledati na više načina i u tome je njena posebnost. Druga je Lanin savršen glas koji je upotpunio priču", izjavio je Jovančić.

Bez tebe bi bilo sve drugačije, sa tobom sve je ljepše i sjajnije... strofa je ove emotivne pjesme, koja nam govori da je u čovjekovom „MI“ sadržan cijeli svijet odnosno svi oni ljudi, susreti i događaji koji čovjeka svakodnevno inspiriraju i bez kojih ne može zamisliti svoj život.

Presretna sam što je baš meni ukazano povjerenje da budem ambasadorica MI-Osjećaja. Uložili smo mnogo kreativne energije, ljubavi i truda u stvaranje te sam sigurna da će ova pjesma osvojiti mnoga srca", kazala je Lana. U kompaniji dm ističu kako im je izuzetno drago da je kampanja Jer sve smo to MI poslužila kao inspiracija za umjetničko stvaranje.

Čestitam ovim putem g. Đorđu i gđi. Lani na odlično odrađenom poslu. Pjesma nas je osvojila prilikom prvog slušanja. dm nastoji kad god je moguće da podrži mlade talente i dobre ideje. Vjerujem da će ova pjesma naći svoj put do publike i biti neizostavan dio playliste mnogih radiostanica“, izjavila je na promociji Alma Efendić iz kompanije dm.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije