Minibuska linija Latinska ćuprija - Mahmutovac ponovo u funkciji

Radiosarajevo.ba
Minibuska linija Latinska ćuprija - Mahmutovac ponovo u funkciji

Minibuska linija na relaciji Latinska ćuprija - Mahmutovac koja nije saobraćala zbog kvara vozila od ponedjeljka 7. oktobra, od jučer u 17.45 sati ponovno je u funkciji, kazali su Feni u Službi za odnose sa javnošću KJKP "Gras".

Iz KJKP "Gras" mole korisnike za razumijevanje, te napominju da je vozni park preduzeća dosta star zbog čega se vozila često kvare, te da preduzeće zbog veoma teške situacije u kojoj se nalazi nema zamjenskih vozila.

U slučaju kvara nastojimo što prije vozila opraviti i ponovno uključiti u saobraćaj, a što zavisi od težine kvara. Svakodnevno poduzimamo sve mjere kako bi obezbjedili što veći broj vozila u saobraćaju.

Također sagledavamo i sve mogućnosti s ciljem nabavke novih ili polovnih vozila što bi dugoročno riješilo ovakve poteškoće, a nadamo se da će i Vlada KS, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, iznaći način da pomogne u izlasku preduzeća "Gras" iz krize kako bi našim građanima obezbjedili kvalitetan, neometan i siguran javni gradski prevoz, navode iz KJKP "Gras".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije