Manu Chao u Sarajevu: Ulaznice u prodaji

Radiosarajevo.ba
Manu Chao u Sarajevu: Ulaznice u prodaji

Manu Chao će u srijedu 6. Aprila, u okviru svoje turneje La ventura nastupiti u sarajevskom Domu mladih.

La Ventura je novi program koji Manu Chao sa svojim triom izvodi od prošle godine, a predstavlja spoj punk rocka, španske gitare, latinoameričkih utjecaja i reggae dionica.

Specifičnost ove turneje je da se odvija u prostorima koji primaju do 3.000 ljudi, te je samim time ostvaren prisniji kontakt s publikom i intimnija atmosfera.  

Nakon koncerta u Portlandu (jednog od samo četiri koncerta na zapadnoj obali SAD-a) kritičari nisu štedjeli pohvale, pa je tako zapisano i ovo:  Publika je bila mokra, plešući cijelu noć i uživajući u latino-američkim vibrama sa električnim jiveom, u atmosferi napunjenoj frenetičnim punk rockom, drndanjem na klasičnoj španskoj gitari, mariachi-refrenima i osvježavajućim regeom.

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=aG4uQvhyYZM{/youtube}
 
Zbog ograničenog broja mjesta i velikog interesa publike u Bosni i Hercegovini, organizatori preporučuju da se ulaznice za koncert Manu Chaoa nabave na vrijeme.

Prodaja karata po jedinstvenoj cijeni od 30 KM počinje u četvrtak 10.03.2011 u sarajevskom caffe baru Opera, te na www.kupikartu.ba

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=knhxAEzopBA{/youtube}



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije