Maloljetnik u trolejbusu teško povrijeđen nožem

Radiosarajevo.ba
Maloljetnik u trolejbusu teško povrijeđen nožem

Foto: Arhiv

Maloljetnik koji je jučer zboden nožem u sarajevskom trolejbusu izvan je životne opasnosti, potvrdila je za RadioSarajevo Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS. 

U prijepodnevnim satima je uhapšen je maloljetni O.S. koji je počinio napad u trolejbusu i potom pobjegao, potvrdila je za RadioSarajevo Služba za informiranje MUP-a KS

Zločin se desio u ponedjlejak u 12.50 sati u trolejbusu Grasa koji se kretao ulicom 10. transferzala. Maloljetni O.S.  je ubo nožem maloljetnika rođenog 1993. u predjelu lijevog pazuha. O.S. je nakon toga pobjegao

Na lice mjesta izašla je Hitna pomoć i maloljetnika prevezla u CUM bolnice Koševo, gdje su mu konstatovane teže povrede i smješten je na Torakalnoj hirurgiji. Zadobio je tešku povredu, ima ubodnu ranu u predjelu lijeve strane grudnog koša te mu je urađena drenaža, kazala je Feni glasnogovornica Kliničkog centra univerziteta Sarajevo Biljana Jandrić.

Napadač O.S. koji je takođe maloljetan, a odranije je poznat policiji.

radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije