Lejla Babović nakon glasanja: 'Razočarenje je veliko'

Radiosarajevo.ba
Lejla Babović nakon glasanja: 'Razočarenje je veliko'
EPA / Nastup na Eurosongu
Sjajni su bili Dalal, Deen, Anja i Jala, a pohvaliti treba i izvrstan scenski nastup koji je osmislio poznati teatarski redatelj Haris Pašović.

On je kroz trominutnu pjesmu o ljubavi, tematizirao problem izbjeglica kojima je Evropa životni cilj, ali i Evropu koja im bodljikavim žicama ograničava ulaz.

Šefica delegacije Eurosonga Lejla Babović je za BHRT kazala kako je ekipa razočarana .

"Dali su maksimum, pjevali su perfektno, scenski nastup je bio bez greške... Pale su suze razočarenja baš kao što su pale suze radosnice kada su prvi put ušli u zelenu sobu. Toliko su tada bili sretni što će predstavljati BiH.

Kada su čuli kako je prošlo deset zemalja, a BiH nije bila među njima prvi put... Veliko je razočarenje. Trenutno izlazimo iz dvorane. Umjesto after partyja, idemo u hotel, pa ćemo vidjeti kako dalje", dodala je Babović.

Pjesma 'Ljubav je', autora Almira Ajanovića ostat će upisana u historiju bh. Eurosonga kao dobar, ali nesretan pokušaj, s obzirom da je ovo prvi put da nismo prošli u finale.

 

Plasirali su se Azerbejdžan, Rusija, Holandija, Mađarska, Hrvatska, Austrija, Armenija, Češka, Kipar i Malta. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije