Legende: Kako su Kemo i Oliver održali koncert za pet ljudi

Radiosarajevo.ba
Legende: Kako su Kemo i Oliver održali koncert za pet ljudi
/ Kemal Monteno i Oliver Dragojević
Kemal Monteno i Oliver Dragojević više nisu s nama, ali će uvijek biti dio nas. Živjet će zauvijek kroz svoje pjesme u našim srcima.

Kolike su legende bili Oliver i Kemo svjedoči i izjava Olivera Dragojevića iz 2016. godine. Prisjetio se Oliver koncerta iz Maribora kada je došlo svega petero ljudi.

"Kemal Monteno i ja smo bili u Mariboru i petero ljudi je sjedilo u prvom redu. Ja sam bio predpjevač i rek'o sam, slušaj Kemo ima 5 ljudi. Uzeli smo gitaru i sjeli pored njih i otpjevali im pjesme i vratili novac i svi zadovoljni. Jednostavno im nismo bili simpatični u to vrijeme. Ne znam, nisu nas slušali", rekao je tada Oliver.

Kolika je veličina bio Oliver svjedoči i izjava o njegovom rodnom mjestu - Veloj Luci u kojoj je volio provoditi najviše vremena.

"Svašta mi govore, nemaš pojma o pjevanju, nemaš pojma o ribolovu, najgori si i najnormalnije stvari koje su, ako si javna osoba i ponese te onda ti zasmeta, a meni to ništa ne smeta jer sam isti kao i oni", istaknuo je tada Oliver.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije