Kusturica tuži E-novine i traži 20.000 eura

Radiosarajevo.ba
Kusturica tuži E-novine i traži 20.000 eura
Konačno, desilo se! Višemesečne pretnje da će se država Srbija obračunati sa e-novinama koje remete mir i blagostanje, izveštavajući o mahinacijama i ludorijama svekolikih državnih službenika i njihovih tajnih i javnih šefova, svejedno da li se zovu Milan Beko, Dragan Đilas, Manojlo Vukotić, Miroslav Mišković, Srđan Šaper, Nebojša Krstić, Mlađan Dinkić, Vuk Jeremić, Ivica Dačić, Slobodan Milosavljević ili Milorad šumski Dodik – ostvarile su se u celini celosti, pišu E-novine. 
 
Čast da Štafetu Državne Osvete ponese iz Mokre Gore dobio je Emir Nemanja Kusturica, navodno ogorčen zbog teksta “Novogodišnja bajka za ubice” i psihološki slomljen zbog tvrdnje da su Služba i on u prijateljskim polnim odnosima. Ono što jeste bizarno zanimljivo sadrži se u činjenici da je reč o tekstu koje su e-novine samo prenele sa sajta Peščanika i opremile fotografijama i međunaslovima: Nemanja Kusturica, dakle, nije tužio autore teksta, nije tužio Peščanik – već portal e-novine i njegovog glavnog urednika Petra Lukovića. Krijući se iza Dinkićevog Zakona o informisanju na osnovu kojeg je ministar Mlađan u džep strpao 42.000 evra od nesrećnog “Kurira”, Kusturica sanja o 20.000 evra koje će uzeti od Petra Lukovića i njegovih e-novina. 
 
Bila bi to nova “Zlatna palma” koju dodeljuju Boris Tadić i država Srbija, sitan ali dragocen honorar za umetničkog doušnika s Mokre Gore, spremnog da kao pravi sluga izvrši svako naređenje Gospodara. Uostalom, pročitajte tužbu spremljenu u advokatskoj kancelariji Zdenka Tomanovića, čoveka koji je branio Slobodana Miloševića, Dragana Hadži Antića, Miru Marković, Borislava Mikelića – a danas Veselina Veska Vukotića, Sretena Amsterdama Jocića, Darka Šarića i, naravno, Emira Kusturicu u procesu protiv e-novina. Kakav klijent, takav i advokat!
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije