Kusturica i Bellucci snimaju film; Belluci: Dodik je šarmantan

Radiosarajevo.ba
Kusturica i Bellucci snimaju film; Belluci: Dodik je šarmantan

Slavna glumica Monica Bellucci posjetila je danas, u pratnji Emira Kusturice, Banja Luku, gdje ih je ugostio predsjednik RSMilorad Dodik. Nakon prijema kod predsjednika RS, Belluci se kratko obratila novinarima, izjavivši kako je veoma srećna što je danas u Banjoj Luci.


Belluci doputovala u Banju Luku

„Vaš predsjednik je veoma šarmantan čovjek, i veoma energičan“, rekla je lijepa glumica kroz osmijeh, nasmijavši se samo na pitanje kako je uspjela da odoli njegovom šarmu, javlja Mondo.

Na pitanje kako je biti najljepša žena na svijetu, skromno je dodala: „Uopšte ne razmišljam o sebi na taj način. Ja sam sasvim obična žena“.

Kusturica je za posjetu Banja Luci čuvao i jednu ekskluzivu.

„Ovo je idealna prilika da vam i zvanično saopštimo da u maju u Trebinju počinjemo sa snimanjem filma koji će se zvati „Ljubav i rat“, a u kome će glavnu ulogu igrati Monica Bellucci, a uz pomoć predsjednika Dodika“, saopštio je reditelj.

U kratkom obraćanju novinarima kazala je Bellucci da je ovo “prvi put da je u Srbiji”, ali joj je Kusturica odmah sugerisao da je pogriješila, te se ispravila i naglasila “u Republici Srpkoj”.

Monica je istakla da je veoma srećna zbog ovog filma, i da joj je drago što će imati priliku da tokom snimanja bolje upozna našu zemlju i ljude.

Predsjednik RS Milorad Dodik se zahvalio gostima na dolasku u Banja Luku, saopštivši da je ovo najbolja promocija u svijetu koju RS i Banja Luka mogu da dobiju.

„Emir Kusturica je čovjek kome sam veoma zahvalan na ovome danas, veliki čovjek koji širi dobre vijesti i pozitivnu energiju“, kazao je Dodik, naglasivši da je veoma srećan što je imao priliku da ugosti i direktore Kanskog i Filmskog festivala u Maroku.

Bellucci i Kusturica su helikopterom odletjeli sa heliodroma na Paprikovcu, javile su Nezavisne, ali nije poznato da li su se uputili u Andrićgrad u Višegradu ili, pak, direktno na Mokru Goru gdje je u toku međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije