Kupovinom čestitki podržite rad SOS Dječijih sela

Radiosarajevo.ba
Kupovinom čestitki podržite rad SOS Dječijih sela

Ukoliko želite čestitati Novu 2013. godinu svojim prijateljima, porodici i poslovnim partnerima, a istovremeno učiniti i dobro djelo, onda su novogodišnje čestitke SOS Dječijih sela pravi izbor.

Organizacija SOS Dječija sela, kao i svake godine, svim osobama koje žele podržati rad ovog neinstitucionalnog vida brige o djeci bez roditeljskog staranja, nudi svoje novogodišnje čestitke, koje možete pogledati ovdje.

Naručiteljima iz Sarajeva koji naruče 20 i više komada čestitke će biti dostavljene na adresu, dok će svim naručiteljima van Sarajeva čestitke bez naknade poštanskih troškova biti poslate isti dan po primitku narudžbe.

Čestitke se prodaju po komadu. Za narudžbu do 100 komada, cijena čestitke sa kovertom iznosi 1,5 KM, a za narudžbe preko 100 komada, cijena čestitke je 1 KM. Sve čestitke su na preklop, a na poleđini svake čestitke ispisana je poruka na četiri svjetska jezika: engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom, da je prihod od prodaje namijenjen djeci bez roditeljskog staranja.

Čestitke možete naručiti putem telefona 033 465 053 i putem e-mail adrese cestitke@sos-ds.ba.

Naručitelji iz Sarajeva čestitke također mogu preuzeti svakim radnim danom od 8 do 16.30 sati u nacionalnom uredu organizacije SOS Dječija sela, Ulica Semira Frašte bb, naselje Mojmilo.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije