Kontraverzna izjava supruge premijera Japana

Radiosarajevo.ba
Kontraverzna izjava supruge premijera Japana

Nobuko Kan, supruga japanskog premijera Naotoa Kana, ne bi se ponovno udala za svog supruga da se može reinkarnirati. Ipak nakon što je to izrekla odlučila je sve odmah dodatno pojasniti kako se ne bi protumačilo krivo.
 
 Za takvo mišljenje razlog nije suprug, s kojim je u braku već 40 godina, već njezina želja da učini nešto drugačije u slučaju da se reinkarnira i da za to dobije priliku. Ovakav život sam već jednom proživjela. Ne bi bilo zanimljivo to ponoviti, kazala je Nobuko.
 
 Japanski premijer suočava se s najnižom potporom otkako je preuzeo dužnost prošle godine, a situaciju mu ne olakšava podijeljeni parlament, veliki javni dug - a ni njegova supruga, koja je često njegova najveća kritičarka.

 Možda bih trebala biti malo blaža prema njemu, kazala je Nobuko (65). Dodala je kako njezin suprug često kaže da ne voli parlament, ali mu je čak i on draži od rasprava sa suprugom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije