'Komedija s nogu' u Monumentu: Ravničarski dvojac Srđan Olman i Dušan Varničić

Radiosarajevo.ba
'Komedija s nogu' u Monumentu: Ravničarski dvojac Srđan Olman i Dušan Varničić

Za show koji su pružili Subotičanin Srđan Olman i njegov novosadski kolega Dušan Varničić u prošloj sezoni stand up komedije u Monumentu, mnogi su rekli da je to vjerovatno bila najbolja predstava u nizu. 

Srđan Olman je nova zvijezda srbijanske i regionalne stand up komedije. Pobjednik je prvog TV takmičenja na beogradskoj Happy televiziji, da bi u proljeće ove godine zauzeo treće mjesto na Pinkovoj Audiciji, iako su se mnogi složili da je zaslužio pobjedu. 

Dušan Varničić je Srđanov vjerni pratilac na putovanjima, a nerijetko bude i zvijezda večeri kada svojim nastupima pogodi žicu publike svojim pogledom na svijet i analizom istog, na svoj pomalo iščašen način. 

Program u ponedjeljak 23. novembra počinje u 21 sat. Ulaz na ove večeri je standardnih 5 KM, dok se rezervacija (koja vrijedi do 10 minuta prije početka programa) može se napraviti putem telefona 061 588 884 ili na monumentrezervacije@gmail.com, kao i na redakcija@radiosarajevo.ba - email Radiosarajevo.ba i Radija Sarajevo, medijskih pokrovitelja cijele sezone Komedije s nogu.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije